Fenix | Livskrise - jeg hjælper dig med den rette terapeutiske behandling
Hjælp til parforholdet, personlige problemer via bl.a. gestalt terapi - har du traumer fra alvorlig sygdom, tortur eller har PTSD har jeg stor viden på disse områder.
terapi, parterapi, gruppeterapi, psykoeduction, livskrise, alvorlig, diagnose, parforhold, læge, psykoterapeut, psykolog, individuel, gestalt, psykoterapi, selvaerd, sociale, faerdigheder, livsmod, foelser, skilsmisse, symptomer, behandling, onkologi, psykiatri, ekstentielle, kriser, angst, tab, sorg, seksuelle, problemer, påroerende, psykiater
21662
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-21662,ajax_fade,page_not_loaded,boxed,select-theme-ver-3.8.1,,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

Gruppeterapi

I en gruppe kan man snakke med andre mennesker i lignende situationer, og de samme problemer
Her kan man lære fra andre, hvordan de oplever og handler på deres problemer.
At fortælle i en gruppe om sine følelser, om sine tanker, hjælper man til at dimensionere dem, at finde ny og uventet mening i dem. På den måde lære man at finde nye måder at handle på problemerne.
At være med i gruppe er en gavnlig oplevelse, hvor hver deltager lære om sig selv, med hjælp af det andre deltager. Samtidig udvikle og øve man sine sociale færdigheder ved at deltage i gruppe debatter.
Hvor længe bliver man i gruppe terapi er meget individuelt, og er afhængig af vedkommendes process.
Gruppe terapi er noget der kan komme på tale efter individuel terapi, når du og jeg vurderer at gruppeterapi er relevant.

 

Pris – Gruppeterapi

Efter aftale

 

VIGTIGT

Ved slutning af 1. session træffer vi en fælles aftale om antal sessioner vi vurdere er nødvendigt. Der er 10% rabat ved forbetaling af de samtlige aftalt sessioner.

 

Afbud skal meldes mindst 24 timer før aftalt tid, ellers skal der betales halvdelen af beløbet for sessionen.

 

Date

maj 26, 2017