Fenix | Livskrise - jeg hjælper dig med den rette terapeutiske behandling
Hjælp til parforholdet, personlige problemer via bl.a. gestalt terapi - har du traumer fra alvorlig sygdom, tortur eller har PTSD har jeg stor viden på disse områder.
terapi, parterapi, gruppeterapi, psykoeduction, livskrise, alvorlig, diagnose, parforhold, læge, psykoterapeut, psykolog, individuel, gestalt, psykoterapi, selvaerd, sociale, faerdigheder, livsmod, foelser, skilsmisse, symptomer, behandling, onkologi, psykiatri, ekstentielle, kriser, angst, tab, sorg, seksuelle, problemer, påroerende, psykiater
163
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-163,ajax_fade,page_not_loaded,boxed,select-theme-ver-3.8.1,,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

Om mig

Jeg stammer oprindelig fra Argentina, og er uddannet læge og psykoterapeut.

 

I mere end 25 år har jeg arbejdet med Onkologi (kræft), bl.a. 8 år på Vejle Sygehus. Siden 2013 har jeg arbejdet på Psykiatrisk afd. Vejle-Kolding Sygehuse. I 2015 fuldførte jeg min uddannelse som Gestalt Terapeut i GIS Danmark.

 

Jeg nærer et stort ønske om at hjælpe mine medmennesker med at udvikle sig, blomstre til deres fulde potentiale, at udløse deres skæbne. Det er nogle af grundene til jeg valgte at blive psykoterapeut.

Være med til at understøtte og ledsage de som ønsker at finde en vej frem, når de befinder sig i krisesituationer som bl.a. sorg, tab, angst, eller eksistentielle kriser som er svære at komme ud af.

Men også når man føler et behov for at udvikle sig. Når man har lyst til at undersøge, udfolde og udvikle sit individuelle potentiale.

 

Jeg er overbevist om at man kan ændre sig og vokse, uanset alder – ”Gamle heste kan lære nye tricks”. Alle mennesker ønsker at være lykkelige, have det godt og ønsker at udvikle sig.

 

En kort opsummering af min erfaring/CV

Jeg er født, opvokset og uddannet til læge i Argentina. Min far døde da jeg var 10 år gamle. Da jeg var 25 rejste jeg fra Argentina for første gang, og kom tilbage 7½ år senere.

I de år rejste jeg meget rundt – arbejdede, og besøgte som læge sygehuse i forskellige lande, fik bl.a. kontakt med Naturopati i Sri Lanka, og blev Akupunktur discipel af Dr Wu Wei Ping i Taiwan.

Jeg studerede buddhisme i en Wat (kloster) i Thailand, hinduisme og jainisme i Indie. Selv kommer jeg fra et katolsk land.

 

Tilbage i Corrientes, Argentina, blev jeg speciallæge i Onkologi i 1992, og stiftede min egen privat Onkologisk Dag Klinik i 1999.

Blev interesseret i Gestalt terapi men kunne ikke starte at læse til terapeut, jeg havde for mange bolde i luften i den periode.

 

I december 2002 flyttede familien til Danmark, her opdaterede jeg mit lægediplom, og har bestået alle læge- og sprogeksamener. Har siden arbejdet på Onkologi på Vejle Sygehus fra januar 2004. I december 2011 sagde jeg op min stilling, for at praktisere som psykoterapeut.

Jeg startede min uddannelse indenfor Gestalt terapi i GIS (Gestalt Institute of Scandinavia) i Orø, og i 2012 åbnede jeg min privat praksis som terapeut. Samtidig blev jeg frivillig i Kræftens Bekæmpelse i Vejle, og valgt til medlem af Vejle Integrationsråd, siden genvalgt i 2015.

I 2013 begyndte jeg et nyt fase i mit liv, da jeg blev ansat på Psykiatrisk afdeling, Vejle-Kolding Sygehuse. Der arbejdede jeg indtil den 15. december 2017, hvor jeg opsagde min stilling for at praktisere som terapeut. Og har i dag en konsulation, hvor jeg arbejder med de her på siden nævnte specialer – samt det mere nicheprægede område omkring PTSD og mennesker som har været udsat for tortur. Har også et fantastisk samarbejde med dygtige kolleger – bl.a.  gestaltuddannelser.dk

 

Det er, kort fortalt, min professionele historie.

Date

november 6, 2017