Fenix | Livskrise - jeg hjælper dig med den rette terapeutiske behandling
Hjælp til parforholdet, personlige problemer via bl.a. gestalt terapi - har du traumer fra alvorlig sygdom, tortur eller har PTSD har jeg stor viden på disse områder.
terapi, parterapi, gruppeterapi, psykoeduction, livskrise, alvorlig, diagnose, parforhold, læge, psykoterapeut, psykolog, individuel, gestalt, psykoterapi, selvaerd, sociale, faerdigheder, livsmod, foelser, skilsmisse, symptomer, behandling, onkologi, psykiatri, ekstentielle, kriser, angst, tab, sorg, seksuelle, problemer, påroerende, psykiater
21661
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-21661,ajax_fade,page_not_loaded,boxed,select-theme-ver-3.8.1,,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

Parterapi

At være i parforhold er en process, der kræver bl.a. bevidsthed, tålmodighed, kærlighed, kommunikation. Og lyst til at lave parfoldholdet til en succes historie.

Mange gange kommer man i situationer, der gør det vanskeligt at føle lysten til at fortsætte i parforholdet. Det kan være alle mulige slags situationer, alle mulige slags vanskeligheder.
Det kan være eksterne årsager som f. eks. økonomi, arbejdsløshed, sociale, eller interne problemer som depression, kedsomhed, sygdom, tab, livskrise.
Mange gange parforholdet kan reddes, andre gange kan det ikke reddes.
Psykoterapi kan hjælpe på forskellige måder. Såvel ved at hjælpe at redde det, som ved at hjælpe at acceptere når det kan ikke reddes. Og når det er der sker, kan psykoterapi hjælpe med at gøre skilsmissen til en rolig og venlig process, trods den naturlige smerte, tab og følelser som begge partnerskal igennem.

 

Pris – Parterapi

1½ time kr.1.600

2 timer kr. 2.000

 

VIGTIGT

Ved slutning af 1. session træffer vi en fælles aftale om antal sessioner vi vurdere er nødvendigt. Der er 10% rabat ved forbetaling af de samtlige aftalt sessioner.

Afbud skal meldes mindst 24 timer før aftalt tid, ellers skal der betales halvdelen af beløbet for sessionen.

Date

maj 26, 2017